Magic is everywhere…

IMG_5169

…je moet het alleen kunnen zien.

Soms is het zo ontzettend lastig om die Magie te kunnen zien. Soms zit je zo boordevol zorgen, stress, gedoe, onenigheid of wat je maar kunt bedenken, dat je het mooie van het leven echt niet meer kunt zien.

Hoe zou het zijn om dat te kunnen veranderen? Hoe zou het zijn om die verandering op een hele makkelijke manier te kunnen ontvangen? Een manier waarbij je niets moet, niets hoeft te doen. Je ondergaat ‘alleen maar’ een behandeling.

Een gevoel van rust, ruimte en klaarheid in het hoofd…  Een gevoel van welbevinden, vitaliteit en ontspanning in het lichaam….het is nog nooit zo makkelijk geweest! Het voelt magisch en de gevolgen zijn soms nog veel magischer! Welke behandeling kan dat allemaal laten ontstaan? Op die vraag geef ik graag meerdere antwoorden, want variatie en keus is altijd belangrijk. Hieronder licht ik er een paar toe:

De Bars®: dit maakt onderdeel uit van een groter geheel dat ‘Access Consciousness®’ heet en allerlei processen en tools bevat waarmee je je leven totaal kunt veranderen. De mantra die erbij hoort is ‘All of life comes to me with ease, joy and glory®’ of ‘Alles in het leven komt mij toe met gemak, vreugde en glorie®’. Er wordt gewerkt met energie en energie ligt aan de basis van alles, dat maakt dat dingen echt kunnen veranderen.

De Energetische Facelift®: ook deze behandeling maakt deel uit van Access Conciousness®. Ook hier wordt gewerkt met energie.

Reiki: werkt met  de universele levensenergie. Hierbij ontvangt het lichaam van de behandelde deze helende energie via de handen van de behandelaar.

Massages: verschillende vormen van massage op intuïtieve wijze uitgevoerd.

IMG_5136