Access Practitioners

Deze pagina is speciaal voor de mensen die een Access Conciousness Bars® class of een Access Conciousness Bodyproces class hebben gedaan, zoals b.v. de Energetische Facelift® of de MTVSS® en daar actief mee bezig willen zijn en blijven. Hoe wordt het nog beter dan dat?

De Swap.

Een swap is een mogelijkheid om je aangeleerde Bars of Bodyproces vaardigheden te blijven toepassen en ervaren. Tijdens de swap wissel je met andere aanwezigen de Bars of het Bodyproces uit. Je mag zelf weten welk Access proces je wilt geven en welke Access proces je wilt ontvangen. Wij zorgen voor Bars-stoelen, behandeltafels, kussens, dekens, koffie/ thee en wat erbij. Indien nodig helpen we je met het eventueel opfrissen van de Bars-punten of Bodyproces werkwijze.

  • Een swap duurt ongeveer 3 uur en kost 10 euro per keer.
  • Van te voren opgeven bij Nanda: 06 111 55 695
  • Data en tijdstip op aanvraag.

De Swap Xtra

Een Swap Xtra heeft een bepaald thema en duurt 6 weken. Gezamenlijk werken we aan dat thema en is er ruimte om elkaars ervaringen en kennis n.a.v. het thema te verdiepen en te delen. Wij zorgen niet alleen voor Bars-stoelen, behandeltafels, kussens, dekens, koffie/ thee en wat erbij, maar ook voor extra informatie m.b.t. het thema, denk aan youtube filmpjes, boeken, vragen en clearings in het kader van het thema enz. Dit alles is bedoeld om het gesprek, het proces, kortom de creatie op gang te brengen. We houden ons met het delen van deze informatie aan de voorwaarden van Access Conciousness® en we benadrukken dat de Swap Xtra GEEN cursus is, maar een uitwisseling van een proces aan de hand van een bepaald thema met gelijkgestemden. We bieden de Swap Xtra in twee vormen aan: de Swap Xtra Bars®, waarin uitsluitend de Bars worden uitgewisseld en de Swap Xtra MTVSS®, waarin uitsluitend de MTVSS wordt uitgewisseld. Een Swap Xtra duurt 3 uur en kost 125 euro voor 6 weken of 25 euro per keer.

Swap Xtra Distractor Implants:

Ons eerste thema is de Distractor Implants. Wat zijn de Distractor Implants? Op de achterkant van het boek ‘""Living beyond distractions.’ van Gary Douglas en Dain Heer, staat de volgende omschrijving: “When you find yourself in a situation that you don’t seem to be able to change, you may be stuck in a distractor implant. A distractor implant is designed to be triggered by the events of your life and to create distractions that keep you from being all that you can truly be and having the life you would truly like to have. They’re the reason we believe we have no choice in anything.” Wanneer je samen met ons op avontuur wil in deze materie, geef je dan nu op bij Nanda: 0611155695

Bars®:

  • De Swap Xtra Bars® Distractor Implants duurt 3 uur per keer gedurende 6 weken en kost 125 euro voor 6 weken of 25 euro per keer.
  • Van te voren opgeven bij Nanda 0611155695.
  • Data en tijdstip op aanvraag.

MTVSS®:

  • De Swap Xtra MTVSS Distractor Implants duurt 3 uur per keer gedurende 6 weken en kost 125 euro voor 6 weken of 25 euro per keer.
  • Van te voren opgeven bij Nanda 0611155695.
  • Data en tijdstip op aanvraag.

Andere thema’s die ons na aan het hart liggen en waar we een Swap Xtra aan willen wijden zijn: Autisme, Body’s en Eten en Goed en Fout zijn. Voor de deelnemers aan de Swap Xtra geldt: meedenken mag!!