Energetische facelift®

Foto door cottonbro op Pexels.com

Mail of app voor meer informatie over de Energetische facelift® of een afspraak naar:

Wat is de Energetische Facelift®?

De Access Energetische Facelift® is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de uiterlijke tekenen van veroudering op het gezicht om te keren. Het geeft vergelijkbare effecten op het lichaam.

Het is een eenvoudig en dynamisch hands-on lichaamsproces dat de natuurlijke genezingscapaciteiten van het lichaam kan verdiepen en versnellen, waardoor de tekenen van veroudering op het gezicht en lichaam ongedaan worden gemaakt. Tevens geeft het proces een diep gevoel van ontspanning.

Hoe verloopt een behandeling?

Tijdens de Energetische facelift® lig je op een behandeltafel of -stoel, toegedekt met een deken, omdat je tijdens de behandeling af kunt koelen. Gedurende de behandeling volgen mijn handen de energie via het gezicht en de hoofdhuid, terwijl er ondertussen processen lopen die het verjongende effect teweeg brengen. Tijdens en na de behandeling ervaar je een diep gevoel van ontspanning. De positieve effecten kunnen niet alleen zichtbaar worden op het gezicht, maar ook op de rest van het lichaam. De positieve effecten zijn niet alleen fysiek van aard, maar ook mentaal en kunnen zich tot een paar weken na de behandeling uitwerken.

Hoe vaker men een behandeling ondergaat, des te beter zal het resultaat zijn.

De behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten.

*Het gesprek maakt onderdeel uit van de behandeling.