Klantervaringen

Hieronder vind je een overzicht hoe klanten Wink van Tink, na een behandeling, hebben ervaren.

Reactie van de moeder van S.: “S. heeft geen hoofdpijn meer gehad.”

Reactie van Marleen: “Erg gastvrij ontvangen, ontspannen ruimte, Nanda wist de juiste snaar te vinden. Best moeilijk om iemand in een uur te fijn tunen. Ga zeker terug.”

Reactie van Wilma: “Heel goed.”

Reactie van de moeder van M.: “De hulpjuf vroeg mij net wat er voor wonderlijks was gebeurd waardoor M. ineens zo goed kan concentreren!”

Reactie van T.: “Na de behandeling een heerlijke dag gehad..!! Geen hoofdpijn/ migraine opgekomen…”

Reactie van Danuta: “Helemaal mijn ding, ongedwongen gesprek, open en onderzoekend. Treffende en behulpzame tips, kundige respectvolleadviezen. Weer gepraat, ontspannend met oprechte aandacht en interesse. Tactvolle, prettige benadering. Niveau, gevoel op dezelfde golflengte. Begrip en kennis. korte intuïtieve beh”

Reactie van Hamdi: “Aanrader.”

Reactie van Thea: “Nanda is een enthousiast mens en doet haar ding met passie.. Fijne ervaring.”

Reactie van M.: “Hoi Nanda, ik wil je heel erg bedanken voor de super mooie en bijzondere ervaring van vanmorgen. Wat een geluk dat ik je heb mogen ontmoeten, wat een prachtig mens ben je… Het heeft mij heel veel nieuwe inzichten gegeven en weet dat ik nog heel veel groei kan en mag meemaken. Veel liefs M.”

Reactie van Erik: Ze is een vrouw, die weet wat je nodig hebt. Ontspannend weet ze waar ze haar handen dient te plaatsen en beheerst de technieken. Top!”

Reactie van de moeder van M.: “M. is donderdag alleen naar school gefietst, wat ze nooit echt doet. En ze heeft een 9 voor topografie!”

Reactie van Hille: “Wat een heerlijk ontspannend uurtje. Een leuk gesprek en een uitgebreide uitleg over de behandeling. Heldere analyse van de klachten en tips om zelf aan het herstel mee te werken.

Reactie van Maud: “Heel warme lieve en die alles in huis heeft om jou te helpen. Ze zorgt ervoor dat je blij en relaxt weer verder kan op een mooiere weg. Dat willen we allemaal toch? Zeker gaan het is echt het echt waard om dit jezelf te gunnen. Bedankt voor de Wink van Tink. “

Reactie van E.: “Onverwacht en positief intens. Wat een warm onthaal en sessie! Dank.”

Reactie van Joop: “Een bijzondere en ontspannen behandeling. Nanda heeft levenservaring en weet je direct op je gemak te stellen.”

Reactie van Hany: “Voor herhaling vatbaar.”

Reactie van Mario: “Just Magic.”