Klantervaringen

Hieronder vind je een overzicht hoe klanten Wink van Tink, na een behandeling, hebben ervaren.

Reactie van Tanya: “our girls trip started beautifully with our visit to nanda 🥰 it was great. Such a loving, sensitive and wonderful woman 😊 she definitely knows what she’s doing and what she’s doing is fantastic.”

Reactie van vriendin van Tanya: “magical was the first word that came to mind 🥰nanda is fantastic 🤩 a sympathetic and warm woman. after her treatment, we started our wonderful stay in oostvoorne feeling deeply relaxed. we can recommend nanda 150% and it’s a pity that we don’t have nanda around the corner at home 😅

Reactie van Tanja: “Een mooie bijzondere ervaring.”

Reactie van Nanda: “Heel aardige vrouw neemt de tijd voor je om je persoonlijk een beetje te leren kennen. Ontspannen sfeer. Gastvrij.”

Reactie van P.: “Super, kom zeker nog eens terug.”

Reactie van Sonja: “Zeer betrokken en wijze vrouw.”

Reactie van Karen: “Geweldige en mooie ervaring. Alles komt in beweging. Nanda is betrokken, enthousiast, lief en vol overgave! Ik ben dankbaar.”

Reactie van Roland: “Perfect.”

Reactie van Barbara: “Goede en snelle service!”

Reactie van Cristina: “Amazing woman and experience. Really recommended.”

Reactie van Nicole: “Mevrouw heeft oprechte interesse in de cliënt en leert gelijkertijd om te gaan met gebeurtenissen zodat het complete lichaam optimaal functioneert.”

Reactie van Gerda: “Aardige dame, nam uitgebreid de tijd.”

Reactie van Cornelis: “Goed.”

Reactie van Anja: “Uitstekend.”

Reactie van Nouhza: “Wat een fijne ervaring was dat! Nanda is een fantastisch mens, luistert goed naar je wensen. Een heerlijk gevoel na de behandeling.”

Reactie van Jeannet: “Prima.”

Reactie van B.: “Ik werd hartelijk verwelkomd, en meteen op mijn gemak gesteld. De hele ervaring was anders dat ik verwachtte. Ik heel vaak massages gehad maar dit was anders dan ik gewend was. Intake gesprek was heel vriendelijk en open, we spraken over alles. Ze nam ruime de tijd om alles te bespreken. Nanda is een lieve vrouw, ze legde alles goed uit en ik voelde me zeer ontspannen. Het behandeling van een uur vloog voorbij. Ik had geen besef van de tijd en was verbaasd toen ze zei dat de behandeling klaar was. Ik zweer dat ik niet in slaap gevallen was maar waar bleef de tijd? Zeker voor herhaling vatbaar.”

Reactie van Debby: “Wat een bijzondere ervaring zeg! Legt alles goed uit en voelt alsof er een last van je afgevallen is. Dankjewel en tot volgende week. Raad het iedereen aan.”

Reactie van Naat, uit Spijkenisse: “Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar na een fijne ontvangst door een lieve vrouw goed gesprek en uitleg over de behandeling, een super ervaring beleefd. Zeker aan te bevelen en ga ook zeker vaker een behandeling nemen. Dankjewel lieve Nanda voor wat je doet, dit had ik jaren eerder moeten weten en doen.”

Reactie van Mon: “service is uitstekend. ik ben zeer tevreden. Het is aan te raden. Bedankt Nanda, ik voel me herboren.

Reactie van Annette: “Geweldig lieve vrouw en heerlijke massage. Ik ga zeker nog een keertje terug.”

Reactie van Roxanne: “Heel anders dan wat ik verwacht had, maar ben met een goed gevoel weg gegaan. Nanda is een erg lieve vrouw en weet precies de juiste snaar te raken en met heel veel mensen kennis.”

Reactie van Mariette: “Perfect, heel fijn!”

Reactie van Yvonne: “We werden enthousiast verwelkomd. De behandeling was verrassend en prettig! Voor herhaling vatbaar!!”

Reactie van Ruben: “Zeer energieke betrokken vrouw! Was een erg ontspannende ervaring :)”

Reactie van Danielle: “Fantastisch! Wat een inzichten heeft die warme lieve vrouw me gegeven. Dankbaar.”

Reactie van Gitta: “Er was een klik, bij deze dame voel je je meteen op je gemak en ze heeft kennis van zaken. Ik kwam er heel ontspannen vandaan en heb het e.e.a. meegekregen om over na te denken. En wat ook niet onbelangrijk is om te vermelden; ik heb gelachen!!! Dankjewel. “

Reactie van de moeder van S.: “S. heeft geen hoofdpijn meer gehad.”

Reactie van Marleen: “Erg gastvrij ontvangen, ontspannen ruimte, Nanda wist de juiste snaar te vinden. Best moeilijk om iemand in een uur te fijn tunen. Ga zeker terug.”

Reactie van Wilma: “Heel goed.”

Reactie van de moeder van M.: “De hulpjuf vroeg mij net wat er voor wonderlijks was gebeurd waardoor M. ineens zo goed kan concentreren!”

Reactie van T.: “Na de behandeling een heerlijke dag gehad..!! Geen hoofdpijn/ migraine opgekomen…”

Reactie van Danuta: “Helemaal mijn ding, ongedwongen gesprek, open en onderzoekend. Treffende en behulpzame tips, kundige respectvolleadviezen. Weer gepraat, ontspannend met oprechte aandacht en interesse. Tactvolle, prettige benadering. Niveau, gevoel op dezelfde golflengte. Begrip en kennis.”

Reactie van Hamdi: “Aanrader.”

Reactie van Thea: “Nanda is een enthousiast mens en doet haar ding met passie.. Fijne ervaring.”

Reactie van M.: “Hoi Nanda, ik wil je heel erg bedanken voor de super mooie en bijzondere ervaring van vanmorgen. Wat een geluk dat ik je heb mogen ontmoeten, wat een prachtig mens ben je… Het heeft mij heel veel nieuwe inzichten gegeven en weet dat ik nog heel veel groei kan en mag meemaken. Veel liefs M.”

Reactie van Erik: “Ze is een vrouw, die weet wat je nodig hebt. Ontspannend weet ze waar ze haar handen dient te plaatsen en beheerst de technieken. Top!”

Reactie van de moeder van M.: “M. is donderdag alleen naar school gefietst, wat ze nooit echt doet. En ze heeft een 9 voor topografie!”

Reactie van Hille: “Wat een heerlijk ontspannend uurtje. Een leuk gesprek en een uitgebreide uitleg over de behandeling. Heldere analyse van de klachten en tips om zelf aan het herstel mee te werken.”

Reactie van Maud: “Heel warme lieve en die alles in huis heeft om jou te helpen. Ze zorgt ervoor dat je blij en relaxt weer verder kan op een mooiere weg. Dat willen we allemaal toch? Zeker gaan het is echt het echt waard om dit jezelf te gunnen. Bedankt voor de Wink van Tink. “

Reactie van E.: “Onverwacht en positief intens. Wat een warm onthaal en sessie! Dank.”

Reactie van Joop: “Een bijzondere en ontspannen behandeling. Nanda heeft levenservaring en weet je direct op je gemak te stellen.”

Reactie van Hany: “Voor herhaling vatbaar.”

Reactie van Mario: “Just Magic.”