Massage

Massagevormen.

De intuïtieve massage.

Bij de intuïtieve massage is de houding van de gemasseerde en mijzelf belangrijk. Een ontspannen houding met focus op de aanraking, is de beste manier. Tijdens de massage geef ik mijn volle aandacht aan het waarnemen en leiden van de energie, zodat het voor het lichaam eenvoudiger is om spanning, stress en ander ongemak los te laten en de innerlijke genezingskracht te stimuleren. Dit alles leidt tot een algeheel gevoel van welbevinden, zowel fysiek als mentaal. Om mijn handen en aandacht geconcentreerd te houden, doe ik bij deze massage vaak mijn ogen dicht. Bij de intuïtieve massage ligt er geen beweging of patroon voor mij vast, door het volgen van de energie en mijn intuïtie, zullen er geen delen over het hoofd worden gezien.

Vaak wordt deze massage niet toegepast op de blote huid, maar over de kleding heen. Wanneer het nodig is word je verzocht b.v. je trui even uit te doen.

Na een massage is het goed om wat extra water te drinken om zo eventuele afvalstoffen makkelijker af te kunnen voeren.

Een intuïtieve massage duurt ongeveer een uur en kost 60 euro.

*Het gesprek maakt onderdeel uit van de behandeling.

 
De Vlindermassage.

Tijdens de Vlindermassage wordt op de rug een patroon gevolgd dat doet denken aan de vleugels van een vlinder, vandaar de naam. Deze massage bestaat uit trage, consistente bewegingen, die maken dat je in een diepe ontspanning komt. Juist de subtiliteit van de beweging maakt dat je geen andere keuze lijkt te hebben, dan je over te geven aan de ontspanning. Halverwege vraag ik je om je om te draaien om de massage af te sluiten met een ontspannen hoofdbehandeling.

Deze massage wordt op de blote rug met een neutrale olie gegeven en op het hoofd zonder olie.

Na een massage is het goed om wat extra water te drinken om zo eventuele afvalstoffen makkelijker af te kunnen voeren.

Een vlindermassage duurt ongeveer een uur en kost 60 euro.

*Het gesprek maakt onderdeel uit van de behandeling.

Boek nu jouw massage-sessie bij Nanda: 06 111 55 695 of via winkvantink@gmail.com