Access Bars®

Mail of app voor meer informatie over de Bars® of een afspraak naar:

Wat is dat, de Bars®?

Access Bars® is een uniek energetisch lichaamsproces dat onderdeel uitmaakt van Access Consciousness®. De Bars zijn 32 punten op het hoofd die door een lichte aanraking meer ruimte in het hoofd en een algeheel gevoel van welbehagen geven. Naast de diepe ontspanning die dit proces geeft, biedt een Bars sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven. Door de lichte aanraking van de Bars punten kunnen gedachten, gevoelens, gedragspatronen en vastzittende emoties veranderen.

Wat zijn die Bars?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of ‘tralies’ en ze vormen energiebanen door en om het hoofd.  Hierin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad, als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met een zachte aanraking te activeren, kunnen deze banen die spanning ontladen, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke ‘Bar’ correspondeert met het aspect of gedeelte in het leven waar deze naar genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de ‘geld-Bar’. Zo is er ook een ‘Bar’ voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd, ruimte, communicatie enz.

Hoe ziet een Bars sessie eruit en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je, volledig aangekleed, comfortabel en warm, ontspannen op je rug ligt, bijvoorbeeld in een relax-ligstoel of op een massagetafel. De Bars- practitioner of facilitator raakt de 32 punten op het hoofd in verschillende handposities aan waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten vanzelf wordt opgeruimd.

Het is als de ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Je systeem krijgt meer ruimte en werkt efficiënter. Op zijn slechts zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Op zijn best verandert je hele leven… Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken. Een Bars sessie is geschikt voor iedere leeftijd.

Hoe lang duurt het?

De behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten.

*Het gesprek maakt onderdeel uit van de behandeling.

Wat is Access Conciousness Bars?
Dit is een review van wat er gebeurt in het brein voor en na een Access Bars behandeling. Gepresenteerd door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin.