Reiki

Wat is Reiki?

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische energie. Het is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki leer je tijdens een cursus waarin je wordt ingewijd in het werken met deze helende energie.

Hoe werkt Reiki?

De Reiki energie wordt via de handen van de behandelaar door het lichaam van de behandelde gestuurd. De behandelaar geeft niet zijn of haar eigen energie door, maar de universele levensenergie. Een gevorderde behandelaar is ook in staat om de helende energie op afstand te sturen. Dat betekent dat de behandelaar en de behandelde niet bij elkaar in 1 ruimte hoeven te zijn om de helende energie te kunnen toepassen en ervaren. Voor deze behandeling maakt het niet uit hoe groot de fysieke afstand is.

Wat doet Reiki?

Reiki zorgt ervoor dat de tekorten aan energie in ons lichaam worden aangevuld zodat de natuurlijke balans wordt hersteld.  Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte, pijn of stress veroorzaakt en herstel in de weg staat, opgelost. Door het sturen van de universele levensenergie activeren we het zelf helende vermogen van het lichaam. Een Reiki behandeling geeft doorgaans een goed en ontspannen gevoel. De effecten van een Reiki behandeling kunnen vaak tot een paar weken na de behandeling doorwerken.

Voor wie is het geschikt?

Reiki is geschikt voor iedereen, kinderen en volwassenen, jong en oud kunnen baat hebben bij deze helende energie. Het is geschikt voor alles wat leeft, dus ook voor (huis)dieren, planten, bomen enzovoorts.

Hoe lang duurt het en wat kost het?

Een Reiki behandeling duurt ongeveer een uur en kost 60 euro.

*Het gesprek maakt onderdeel uit van de behandeling.

De behandeling vindt in de praktijk plaats of wordt online gegeven, via Zoom. De online sessie wordt betaald via paypal.me/winkvantink

Boek nu jouw Reiki-sessie bij Nanda: 06 111 55 695 of via winkvantink@gmail.com