Wie ben ik?

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Nanda Bishoff en ik ben, zolang als ik me kan herinneren, gefascineerd geweest door: leren (waarom is dat voor de 1 zo makkelijk en voor de ander zo moeilijk?), de body-brein connectie (welk verband zit daar eigenlijk en hoe kan ik de 1 gebruiken om verandering bij de ander te realiseren?), groei (hoe kan ik ‘groeien’ naar datgene wat ik wil hebben/ zijn?) en ontwikkeling (hoe kan ik iets ontwikkelen wat ik wil en hoe kan ik dat doen als ik denk dat ik dat niet kan?)

Deze fascinaties brachten mij, als adolescent, op het pad van: kinesiologie, NLP, hypnose, alpha-training, haptonomie, aromatherapie, bloesemremedies en ga zo maar door. Het was een eindeloze bron van informatie en ervaringen die mij steeds een meer inzicht gaven in het oplossen van stressfactoren en het begeleiden van veranderingsprocessen.

Mijn tijd als juf en intern begeleider in het basisonderwijs heeft me ontzettend veel geleerd over de verschillende manieren waarop mensen leren en hoe je dat kunt gebruiken om dat leren te vergemakkelijken. Daarnaast heeft het moeder-zijn van een zoon met autisme en OCD mij misschien nog wel het meeste geleerd.

Al deze ervaringen werkten als een soort katalysator en maakten dat ik nu in mijn praktijk ‘mijn ding’ doe: mensen helpen om beter in hun vel te komen en daardoor een ontspannen en gelukkiger leven te kunnen leiden. Mensen helpen om zichzelf meer te ontplooien en uitdagingen aan te kunnen gaan die daarvoor wellicht nog niet mogelijk waren.

De afgelopen 30 jaar heb ik heel veel ervaring opgedaan met uiteenlopende vormen van kinesiologie (spiertesten) en andere modaliteiten zoals o.a.: reiki, cranio-sacraal therapie, aromatherapie, haptonomie en hypnose. In 2016 is Access Conciousness de Bars® en de Energetische facelift® er bijgekomen en dit blijkt een prachtige aanvulling te zijn. Sinds 2020 maakt ook de ROAR-techniek deel uit van mijn ‘behandel-pakket’.


What’s in a name? …

Waar komt de naam ‘Wink van Tink’ vandaan?

Wink staat voor de ‘knipoog’ dat het ‘licht en luchtig’mag zijn en Tink verwijst naar Tinkerbel uit het verhaal van Peter Pan. Een knipoog van Tinkerbel dus. Tinkerbel heeft ‘pixie dust’ een soort magisch poeder waarmee je kunt vliegen. Ik hoop jou en je omgeving een beetje ‘magie’ te kunnen geven, een lichtpuntje, wanneer het wat lastiger en zwaarder gaat dan ‘normaal’ of wat je zou willen.
Je zou dus kunnen zeggen dat ik de ‘Peter Pannen en Wendy’s’ onder ons weer wil laten vliegen. Hoe mooi kan dat zijn?…